Traject op maat

Je eigen leven weer oppakken

Als je de diagnose kanker krijgt staat je wereld compleet op zijn kop. Je komt terecht in een achtbaan van emoties en je agenda wordt overgenomen door het ziekenhuis. De regie op je leven raak je kwijt en je bent aan het overleven in plaats van leven.

 En dan na komt er een moment dat je niet meer iedere week of iedere twee of drie weken een afspraak hebt in het ziekenhuis. Niet meer alle verplichtingen, chemo’s, bestralingen etc. En dan…. ja dan val je in een groot gat. Nu word je geacht je eigen leven weer langzaamaan op te pakken. Maar HOE doe je dat?

Het beste wat je kunt worden is jezelf

Van overleven naar leven

In dit traject dat speciaal op jou is afgestemd gaan we 1 op 1 aan de slag met het opbouwen van jouw leven. Doormiddel van een op maatgemaakt traject begeleid en stimuleer ik jou om van OVERLEVEN naar LEVEN te gaan.

Wat kun je verwachten?

We starten met een uitgebreide (online)kennismaking en intake allereest om te kijken of er een klik is, het allerbelangrijkste in een coaching traject, en om je wensen en doelen te bespreken.

Vervolgens maak ik een voorstel voor een 1 op 1 traject op maat.

Wekelijks ontvang je van mij oefeningen, audio’s of video’s en een werkboek, die geheel aansluiten bij jouw wensen en situatie.

Twee wekelijks vindt er een( online ) coaching sessie plaats van 1 uur.

Twee live coaching sessies, op een moment en locatie van keuze, van 1,5 uur

Meer weten of deelnemen?

Vraag een vrijblijvend gesprek met me aan