Over mij

Hallo

Mijn naam is Karin

Jarenlang was ik een ambiteuze, hardwerkende zakenvrouw. Een heel  rationeel persoon. Handelend vanuit mijn verstand, mijn gevoel zette ik opzei en de signalen van mijn lichaam negeerde ik. Als kostwinner moest ik tenslotte toch zorgen voor brood op de plank, de hypotheek kunnen betalen, mijn kinderen laten studeren kortom vooral geen risico’s nemen….Dat ik werk deed wat ik eigenlijk niet leuk vond was niet belangrijk het betaalde tenslotte goed, ik had status en ik was ambitieus.

 Totdat ik in de knoop kwam met mezelf en in een burn-out terecht kwam. Helaas was dit pas het begin van een harde leerschool.

Een harde leerschool

Mijn leven op zijn kop

Door de diagnose borstkanker, twee jaar na mijn burn-out, stond mijn leven totaal op zijn kop. Ik zat al midden in een scheiding en daar kwam dit nog “even” bij. Maar door deze heftige gebeurtenis werd ik min of meer gedwongen alles verder los te laten, me over te geven aan het moment en volledig te leren vertrouwen op mezelf. Op mijn kracht, mijn positieve levenshouding en op de kracht van mijn lichaam om te herstellen. Ik heb geleerd te leven in het moment en dankbaar te zijn voor de hele kleine dingen in het leven en vooral te doen wat mij energie gaf.

Ik heb geleerd om dankbaar te zijn voor hele kleine dingen.

Maar wat gaf mij energie?

Stap voor stap kwam ik erachter wie ik ben, waar ik voor sta, wat mij energie geeft en vooral wie mij energie geeft en bij wie ik mag zijn wie ik ben, dat nee zeggen een optie is en voor jezelf zorgen en van jezelf houden niet raar is…

Ik geloof dat als je milder voor jezelf kunt zijn en het leven accepteert zoals het komt. Als je durft (los) te laten, te accepteren, omarmen in plaats van er tegen te vechten. Je groeit als persoon en de beste versie van jezelf wordt.

Ik volgde mijn hart en specialiseerde mij, in aanvulling op mijn opleiding als coach/counsellor, als mindful-en compassiecoach.

En nu leef ik mijn droom!

Een eigen coachingspraktijk waarin ik als coach en ervaringsdeskundige vrouwen die ernstig ziek zijn geweest, stimuleer te leven in plaats van te overleven door los te laten en te leren van zichzelf te houden.

Wat ik waardeer aan Karin is haar open en oprecht geïnteresseerde manier van coachen. Zij is eerlijk en zegt de waarheid zonder er teveel om heen te draaien. Dit heeft mij enorm geholpen in mijn herstelproces.

MEer weten over mijn aanbod?

Vraag een vrijblijvend gesprek met me aan