Een liefdevolle relatie met jezelf

Gratis challenge

Ben jij ook vaak erg druk met het iedereen naar de zin te maken, zorgen dat het thuis op rolletjes loopt, zorgen voor partner, ouders en kinderen en leg je ook op het werk de lat hoog? Geef jij onvoorwaardelijk jouw liefde aan partner, kinderen, familie en vrienden, maar houd jij ook van jezelf? Vaak zijn we te kritisch naar onszelf, oordelen hard over ons zelf, leggen de lat hoog en zijn we onzeker over ons zelf.

Een gezonde en liefdevolle relatie met jezelf

In deze challenge leer ik jou door middel van oefeningen om jezelf te accepteren, meer verbondenheid te voelen met jezelf en vooral om mild te zijn naar jezelf. Je krijgt van mij om de dag een video of een geluidsopname en een oefening met een werkblad dan heb je een dag de tijd om hiermee aan de slag te gaan! Mocht je je ervaringen willen delen of heb je vragen dan kun je mij mailen en zal ik altijd antwoorden!
Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu!

Je ontvangt  dan meteen de eerste video/geluidsopname en oefening. Ik  zou het ontzettend leuk en stiekem ook best wel spannend vinden als je met me meedoet!
Geef jezelf dat kadootje en pak deze kans!
Liefs, Karin